Voegen laten vervangen

Bookmark and Share

Wist u dat voegen een belangrijke bijdrage leveren aan de isolatie van uw woning? Goed onderhouden voegen kunnen zelfs een positieve bijdrage leveren aan de waardering van het energielabel van de woning. Het vervangen van oud voegwerk wordt dan ook gezien als een duurzame investering.

Via deze website kunt u in drie eenvoudige stappen offertes aanvragen. U ontvangt vrijblijvende aanbiedingen van verschillende specialisten in voegwerk.

Voegwerk laten vervangen

Afhankelijk van de staat van het voegwerk kunt u beslissen om voegen deels of volledig te laten vervangen. Deels vervangen is op korte termijn een goedkopere oplossing. Daarentegen heeft volledig vervangen meer voordelen, zoals een betere isolatie en een cosmetische verbetering van de woning. Vanzelfsprekend heeft u bij de laatste optie jaren geen omkijken meer naar het onderhoud.

Werkwijze

Voordat nieuwe voegen worden aangebracht wordt de oude en verslechterde onderlaag verwijderd. Met het uithakken of uitslijpen wordt de gevel ontdaan van alle oude resten. Vervolgens gaat men aan de slag met het nieuwe voegwerk. U kunt daarbij kiezen voor een ander voeg, zodat de gevel een mooiere uitstraling krijgt. Er bestaat een scala van voegsoorten waar u uit kunt kiezen. De specialist kan u vertellen welke typen het beste tot hun recht komen.

Direct offertes vergelijken

Vraag via de website direct offertes aan van verschillende bedrijven. Het aanvragen van offertes verplicht u tot niets. En u kunt de aanbiedingen op een rustig moment met elkaar vergelijken.Lees meer:
> Voegen
> Voegen vervangen
> Voegen uithakken
> Voegen uitslijpen