Voegen vervangen uitbesteden

Bookmark and Share

Goed onderhouden voegen hebben een positief effect op het energielabel van de woning.

Na verloop van tijd kan het voegwerk slijten door de invloeden van het weer. Er kunnen vochtproblemen ontstaan en het kost meer energie om de woning van warmte te voorzien. Voegen vervangen is dan een voor de hand liggende keuze.

Via deze website vraagt u in slechts drie stappen vrijblijvende offertes aan. Vergelijk de aanbiedingen van verschillende specialisten en kies zelf welke aanbieding het beste op uw wensen aansluit.

Werkwijze

Nieuw voegwerk kan pas worden aangebracht als de ondergrond 'schoon' is. Oude voegen of resten daarvan vormen een onberekenbare ondergrond, daarom dienen oude voegen vakkundig te zijn verwijderd. Een stabiele ondergrond verlengd de levensduur en verhoogt de kwaliteit van de nieuwe voegen.

Afhankelijk van de breedte en de staat waarin de voegen verkeren wordt gekozen voor een specifieke verwijder methode. Indien de voeg breed genoeg is en het materiaal niet te hard, dan wordt gekozen voor uithakken. Dit is een relatief snelle werkwijze die met een pneumatische hamer wordt uitgevoerd. Als voegen smal zijn of het materiaal te hard, dan kiest men voor het uitslijpen van voegen. Deze laatste methode is arbeidsintensiever.

Als de oude voegen verwijderd zijn, dan kan men kiezen voor een nieuwe voeg. Er zijn verschillende soorten voegen waaruit gekozen kan worden. De typen verschillen in cosmetische uitstraling en duurzaamheid. Een specialist kan u ondersteunen bij uw keuze.

Vergelijk aanbieders

Vraag via onze website op eenvoudige wijze offertes aan. U ontvangt vrijblijvende offertes van verschillende aanbieders en u kunt zelf beslissen welke aanbieding het beste op uw wensen aansluit.Lees meer:
> Voegen
> Voegen vervangen
> Voegen uithakken
> Voegen uitslijpen