Voegen uithakken? Uitbesteden is geen gek idee

Bookmark and Share

U bent voornemens om oude of beschadigde voegen van een gevel te laten vervangen. Dit is een goede keuze, want u investeert direct in de isolatie van uw woning. Een goede aanpak kan zelfs resulteren in opwaardering van het energielabel van de woning.

Voegen uithakken wordt geadviseerd als de breedte en de sterkte van de voeg aan bepaalde eisen voldoet. Deze methode is niet geschikt voor een te smalle of te harde voeg. Als alternatief wordt zal men de voegen dan uitslijpen. Zowel het uithakken als het uitslijpen van voegen vergen een specialistische aanpak. De nieuwe voeg moet op een stabiele en schone ondergrond worden aangebracht, anders kan dit ten koste gaan van de isolerende eigenschappen en de duurzaamheid van het nieuwe voegwerk.

Via deze website vraagt u in slechts drie stappen offertes aan bij een aantal verschillende specialisten. U bent vrij om wel of niet gebruik te maken van de aanbiedingen die u krijgt.

Nieuwe voegen

Als er slechts een deel van de gevel wordt gevoegd, dan zal men kiezen voor een voeg die goed aansluit op de oude voeg. Op het moment dat de gehele gevel van voegen wordt vervangen, dan kunt u kiezen uit verschillende nieuwe voegen. De verschillen in de voegen zitten hem in de uitstraling en de duurzaamheid. Vanzelfsprekend kan een specialist u voorlichten omtrent de keuze.

Aanbieders vergelijken

Vraag direct en op eenvoudige wijze offertes aan van verschillende aanbieders. Met 1 aanvraag ontvangt u meerdere offertes die u zelf op een rustig ogenblik kunt vergelijken. Offertes aanvragen via onze website verplicht u tot niets. Het staat u vrij om wel of niet van aanbiedingen gebruik te maken.Lees meer:
> Voegen
> Voegen vervangen
> Voegen uithakken
> Voegen uitslijpen