Voegwerk uitbesteden? Vergelijk de aanbieders

Bookmark and Share

Voegen vormen het minst duurzame gedeelte van een gevel. Het voegwerk is onderhevig aan de invloeden van regen, wind en aan temperatuurschommelingen. Na verloop van tijd eisen deze factoren hun tol en dan treden er beschadigingen op aan het voegwerk.

Goed onderhouden voegwerk heeft een aantal grote voordelen. Het gaat vocht- en klimaatproblemen in huis tegen en daarbij stijgt de isolatiewaarde van de woning. Een goede isolatiewaarde levert een positieve bijdrage aan het energielabel.

Via deze website vraagt u in slechts drie stappen offertes aan bij verschillende specialisten op het gebied van voegwerk en gevelrenovatie. U ontvangt vrijblijvende offertes en u kunt zelf kiezen welke aanbieding het beste op uw wensen aansluit.

Voegen vervangen

Voegen die goed zijn onderhouden dragen bij aan de waarde van uw woning. Een specialist maakt gebruik van verschillende methodes om een gevel van oude of beschadigde voegen te ontdoen. Nieuw voegwerk moet tenslotte wel weer jaren meegaan en kan daarom niet op een oude beschadigde laag worden aangebracht.

Voegen uithakken of voegen uitslijpen

Als voegen poreus of breed genoeg zijn, dan kunnen deze worden uitgehakt. Dit karwij wordt uitgevoerd met een pneumatische boorhamer. Voegen uithakken is een relatief snelle methode die tijd kan uitsparen. Voegen uitslijpen wordt meestal gedaan als voegen hard of smal zijn. Ten opzicht van het uithakken vergt uitslijpen een intensieve aanpak.

Nieuwe voegen kiezen

Er bestaat een scala aan verschillende soorten voegen. De keuze van een type voeg heeft invloed op zowel de duurzaamheid als op het uiterlijk van de gevel. Een specialist kan u uitstekend ondersteunen bij het maken van uw beslissing.

Vraag uw vrijblijvende offertes aan en vergelijk de aanbiedingen van verschillende specialisten.Lees verder:
> Voegen
> Voegen vervangen
> Voegen uithakken
> Voegen uitslijpen